Migránsok robbantottak Hajdújárás mellett

Tegnap este ismét migránsbandák közötti csatatérré változott a palicsi Tőzeg-tó környéki erdősáv.

Magyar Nemzet
2023. 08. 12. 10:13
null
202200727 magyar szerb hatar migransok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány perccel fél tíz előtt két nagy erejű robbanás hallatszódott, majd lövések is eldördültek Hajdújárás mellett – számolt be a Pannonrtv.com

A vajdasági magyar portál nem hivatalos információk alapján úgy tudja, az egyik családi ház előtt robbant fel egymás után két robbanószerkezet, vélhetően kézigránát. 

Egyelőre nem tudni, vannak-e áldozatok vagy sérültek. Az ott élők azt írták a közösségi oldalakon, hogy a szerb rendőrség különleges egységei azonnal a helyszínre érkeztek és egy harmadik, fel nem robbant robbanószerkezetet is találtak. A közelben élők elmondása szerint a detonáció erejétől még Hajdújárás belterületén is megremegtek az ablakok.

A helyszínen lévő rendőrök lezárták a környéket. A hatóság részéről megerősítették, hogy a fel nem robbant robbanószerkezet egy nagyobb méretű kézigránát, ennek hatástalanításához pedig a tűzszerészek érkezését várják.

 

 

Borítókép: Illegális bevándorlók a magyar–szerb határ vajdasági oldalán (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.