Nem tudott megállni a 2-es villamos, halálra gázolt egy idős nőt

Meghibásodott a jármű fékje.

Magyar Nemzet
Forrás: kekvillogo.hu2023. 08. 03. 11:15
Budapest, 2021. július 11. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 2-es és 2M vonalán közlekedõ Ganz ICS villamosai a Jászai Mari téri végállomáson a Margit híd pesti hídfõjénél. A 2-es a Közvágóhíd felé, a 2M pedig, az új pesti fonódó útvonalon a Keleti pályaudvarig közlekedik. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elütött egy idős nőt a kettes villamos szerda este a Fővám téri megállóban – számolt be a Kékvillogó.hu. Az áldozat átakart menni a síneken, amikor a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó kettes villamos fékje meghibásodott, így nem tudott lefékezni a peronnál. 

Az idős hölgy a sínek közé zuhant és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hiába küzdöttek érte, egy óra múlva meghalt.

A járművön nem sérült meg senki, viszont csak a baleset után, a Havas utcai jelzőlámpás kereszteződésen túl tudott megállni. A villamos vezetője sokkos állapotba került, így azt sem tudta megmondani, hogy használt-e hangjelzést – írták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Fotó: MTVA/Róka László)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.