Orosz balett-táncos ugorhatott a Margit hídról a Dunába

A Magyar Állami Operaház művésze öngyilkos akart lenni, de a folyó helyett a betonra esett, súlyos sérülésekkel került kórházba.

Magyar Nemzet
2023. 08. 12. 20:01
null
Főváros, áradás, árvíz veszély, duna. 2023.08.09 Budapest Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy férfi életveszélyes állapotban került kórházba, miután péntek éjjel levetette magát a Margit hídról az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint. Az Origo.hu információi szerint egy orosz balett-táncosról van szó.

A férfi feltehetően öngyilkos akart lenni. Nem a Dunába esett, hanem állítólag a betonra. A mentők szerint életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az üggyel kapcsolatban a rendőrségen nem indult eljárás. 

Korábbi sajtóhírek szerint  a Magyar Állami Operaház egyik balett-táncosa vetette a folyóba magát. Ezt erősíti, hogy az eset kapcsán a Magyar Állami Operaház kiadott egy közleményt, amelyben azt kéri a sajtó minden képviselőjét, hogy tartsák tiszteletben kollégáik magánéletét.

 

Borítókép: A Margit hídról ugrott le a művész, de a Duna helyett betonra esett (Fotó: Origó/Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.