Seprűnyéllel verte édesanyját egy férfi, letartóztatták

Vacsora közben vesztek össze.

Magyar Nemzet
Forrás: ugyeszseg.hu2023. 08. 10. 12:26
ököl, ütés Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bántalmazta édesanyját közös otthonukban egy többszörös visszaeső, harmincegy éves férfi, a bíróság elrendelte a letartóztatását – adta hírül az ügyészség.

A férfi  július 27-én este, az egyik Nógrád vármegyei településen a családi házukban, vacsora közben veszekedésbe keveredett a vele együtt lakó édesanyjával. 

Vacsora közben az ételt a tányérral együtt a nő felé dobta, 

majd felállt az asztaltól és édesanyja fejét és az arcát, valamint oldalát többször ököllel megütötte, és az oldalába rúgott. Amikor az elkövető abbahagyta a bántalmazást, a nő seprűvel elkezdte összeseperni a kiborított ételmaradékot. 

Ekkor a fia elvette a seprűt, és annak nyelével ütni kezdte őt olyan erővel, hogy a fa seprűnyél négyfelé tört.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, súlyos testi sértés bűntette miatt indult nyomozás. 

A férfi nyolc alkalommal volt már büntetve,

 mostani cselekményét is más büntetőeljárások hatálya alatt követte el.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása érdekében, különös figyelemmel arra, hogy a férfi a sértettel egy háztartásban él. A bíróság az indítvánnyal egyezően a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.