Soha nem találná ki, mi a közös Gömbös Gyulában és a Gulyás Márton-féle Partizánban

Gulyás Mártonék egy alkalmat sem hagynak ki, hogy támogatásért kalapozzanak.

Magyar Nemzet
2023. 08. 18. 16:17
null
Borítókép: Gulyás Márton a Partizán című műsorban (Forrás: YouTube)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes videót osztott meg a Partizán hivatalos TikTok-csatornáján – szúrta ki a Mandiner. A „Mi a közös Gömbös Gyulában, egy óvodában és a Partizánban” című videójukban nagyon röviden, egy percben mutatják be az irodájuknak egy éve helyet adó patinás Sonnenberg Ház történetét. Az utóbbi időkben megromlott a ház állapota, ezért támogatókat keresnek azért, hogy a ház a visszanyerje „régi fényét és megbecsültségét”. A videóból kiderül egyebek mellett, hogy a Partizán irodája Gömbös Gyula egykori lakóhelyén működik. 

@partizan_media Mi a közös Gömbös Gyulában, egy óvodában és a Partizánban? #sonnenbergház #szecesszió #építészet #partizán ♬ original sound - Partizán

Bár Gulyás Mártonéktól nem áll távol a kalapozás, azt nem lehet mondani, hogy szűkölködnének. Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, a Partizán és a mögötte álló alapítvány igazán nagyot kaszált a 2022-es választási évben, amikor őrült tempóban gurultak az amerikai dollárok a szerkesztőséghez. Az internetes tartalmakat gyártó műhely megduplázta bevételeit, megötszörözte személyi kiadásait, és soha ennyi pályázati pénzt nem nyert még, mint tavaly.

Szintén írtunk arról, hogy az interneten terjedő mém szerint ha minden így folytatódik, akkor a baloldali aktivistából médiavállalkozóvá átvedlett Gulyás Márton az ellenzéki összefogást is tönkreteszi majd a 2026-os választások előtt. Mint ismert, a Partizán nevű YouTube-csatorna vezetője volt az, aki elkészítette azt az emlékezetes interjút annak idején Fekete-Győr Andrással, amellyel a Momentum vezetője kiírta magát a miniszterelnök-jelölti előválasztásból. Gulyás Márton másik áldozataként tüntetik fel Márki-Zay Pétert, aki a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként szintén a Partizánnak adott interjúban mondta ki azt, hogy akát katonákat is küldene Ukrajnába, ha a NATO így döntene. A harmadik áldozat a volt SZDSZ-politikus és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója, Kőszeg Ferenc, aki a pedofíliát bagatellizálta egy minap megjelent Partizán-interjúban. 

Borítókép: Gulyás Márton a Partizán című műsorban (Forrás: YouTube)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.