Akciót hajtott végre a TEK a XIII. kerületben

Késsel fenyegetőzött egy férfi a Visegrádi utcában, és bezárkózott a lakásába.

Magyar Nemzet
2023. 08. 18. 19:10
null
Budapest, 2019. szeptember 27. A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nõ megtámadott egy 38 éves nõt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérülést szenvedett. A verekedés közben egy lövés is eldördült. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Késsel fenyegetőzött, majd első emeleti lakásába zárkózott egy férfi, a TEK-esek röviddel ezután a helyszínen voltak, és lezártak egy egész kereszteződést a XIII. kerületi Visegrádi utcában – tudta meg a Ripost.

Két lakó konfliktusa durvult el úgy, hogy ki kellett hívni a rendőrséget a szomszédok beszámolója szerint. Mivel a férfi bezárkózott, és késsel fenyegetőzött, állítólag kihívták a Terrorelhárítási Központot is.

A konfliktus akkor fajult el, amikor a veszekedés során az egyik férfi úgy ráütött a másik kezére egy ételhordóval, hogy emiatt hámsérülései lettek

– tájékoztatta a lapot a rendőrség.

Mivel a támadó bezárkózott a lakásába és késsel fenyegetőzött, a kiérkező rendőrök biztonságosabbnak látták értesíteni a Terrorelhárítási Központot. 

A TEK-esek röviddel ezután betörték az ajtót, és elfogták, majd kórházba szállították a férfit.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.