A német Telekom vezérigazgatójával tárgyalt Orbán Viktor

A közös cél Magyarország digitális átalakítása.

Forrás: MTI2023. 09. 15. 13:39
NAGY Márton; ORBÁN Viktor; RÉKASI Tibor; HÖTTGES, Timotheus
Budapest, 2023. szeptember 15. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter (elöl j) és Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója (elöl b) együttmûködési nyilatkozatot ír alá Orbán Viktor miniszterelnök (hátul j) és Timotheus Höttges, a Deutsche Telekom vezérigazgatója (hátul b) jelenlétében a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A karmelita kolostorban fogadta Orbán Viktor miniszterelnök és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Timotheus Höttgest, a Deutsche Telekom vezérigazgatóját és Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

NAGY Márton; ORBÁN Viktor; RÉKASI Tibor; HÖTTGES, Timotheus
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A találkozón a felek nyilatkozatban erősítették meg, hogy Magyarország digitális átalakítása közös céljuk, melynek érdekében továbbra is együttműködésben dolgoznak.

Az egyre erősödő magyar vállalatok mellett továbbra is fontos szerepe van a magyar gazdaság fejlesztésében a német befektetőknek – számolt be a miniszterelnök közösségi oldalán az eseményről. 

Borítókép: Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter (elöl, j) és Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója (elöl, b) együttműködési nyilatkozatot ír alá Orbán Viktor miniszterelnök (hátul, j) és Timotheus Höttges, a Deutsche Telekom vezérigazgatója (hátul, b) jelenlétében a karmelita kolostorban 2023. szeptember 15-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.