Baleset a 67-es főúton, terelés az M1-en, erre számítson az utakon ma reggel

Torlódásokra figyelmeztettek az érintett szakaszokon.

Forrás: Útinform2023. 09. 28. 7:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kora reggeli órákban baleset történt a 67-es főúton, a 69-es kilométernél. A Balaton felé vezető oldalon az érintett utat lezárták, a forgalmat Mernyeszentmiklósnál leterelik, visszatérni Somogybabodnál lehet – tudatta az Útinform.

Mint írták, az M1-es autópályán új terelést építettek ki Győr térségében, a 129-es és a 136-os km között. Hegyeshalom felé a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra irányítják, míg a Budapest felé tartók a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják. A főváros irányába, a Komárom/Kisbér csomópont közelében, a 86-os és a 81-es kilométer között, fix terelés miatt a külső és a leállósávot lezárták, a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Hegyeshalom irányába a külső és a leállósáv járható.

Boríókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.