Baleset történt az M7-esen és az M0-son

Torlódásokra figyelmeztettek az érintett szakaszokon.

Forrás: BRFK, Útinform2023. 09. 24. 10:55
null
Budapest, 2015. április 3. Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-as autópálya kifelé vezetõ oldalán, a Pest megyei szakaszon 2015. április 3-án. Hat jármû összeütközött az M3-as autópályán Gödöllõ térségében. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M7-es autópályán Tárnok térségében, a fővárosból kifelé vezető oldalon – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A jobb pályatest 23-as kilométerszelvényénél bekövetkezett balesetben az elsődleges információk szerint egy ember megsérült.

A sérült jármű elzárja a belső sávot, a forgalom a külső sávon lassan halad. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

Az Útinform tájékoztatása szerint karambol történt az M0-s autóúton is: az M1-es autópálya felé, a 7-es főút csomópontja után összeütközött két személyautó, így a 8-as kilométernél két sávon halad a forgalom.

Két gépkocsi egymásba rohant a 61-is főúton, Dombóvár belterületén. A 89-es kilométernél a forgalom félpályán halad.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, Örkény térségében pedig munkavégzés miatt csak egy sávon halad a forgalom az 50-es és 42-es kilométer között.

Boríókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.