Brutálisan elbánt párjával, majd felszívódott az erőszakoskodó

A rendőrök elől egy falba vájt rejtekhelyen húzta meg magát a kemény bűnöző.

2023. 09. 07. 10:37
null
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tíz hónap kutatás után találták meg a ceglédi rendőrök azt a 38 éves férfit, aki ellen több elfogatóparancs volt érvényben. Falba vájt rejtekhelyét egy szekrény tette észrevehetetlenné, mostanáig – erről adtak hírt a Police.hu oldalon. Mint írták, tavaly novemberben tűnt el K. Gábor, miután az erőszakoskodó durván elbánt párjával Abonyban.

erőszakoskodó
Az erőszakoskodó itt húzta meg magát Forrás: Police.hu

 

Rejtekhelyen húzta meg magát az erőszakoskodó

A nőt a gyanú szerint fogva tartotta, megverte, hideg vízbe fürösztötte, meztelenül táncoltatta, megalázta, megkötözte, autója után kötötte, és egy kietlen földúton húzta maga után. A súlyosan sérült áldozatnak sikerült megszöknie tőle, és egy közeli házban kért segítséget.

Hiába lepték el azonban rendőrök villámgyorsan a települést, mindenhol keresték, bujkálását akkor és azóta is sokat segítették, vissza-visszatérő ellenőrzéseikkor számtalanszor kapták a „nem láttuk hetek/hónapok óta, biztos külföldre költözött” választ.

Kifejtették, hogy néhány napja azonban jött a fordulat: a rendőrök egy abonyi címre hajtottak, ahol átnézték a házat, a hálószobában pedig rábukkantak K. Gábor speciálisan kialakított búvóhelyére. Elmozdítottak egy falhoz tolt szekrényt, aminek hátsó pozdorja borítását letépve eléjük tárult a gondosan kialakított üreg, benne K. Gáborral.

 

Már rács mögött a brutális támadó

– A rejtőzködésnek véget vető rendőrök megbilincselték, előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, mivel a korábban jogerősen, új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetése miatt kiszabott négy év szabadságvesztését nem kezdte meg, ezért a Kecskeméti Törvényszék körözte.

Elfogását rendelték még el zsarolás, valamint járművezetés ittas állapotban bűncselekmények miatt

– mutattak rá. Hozzátették: a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt adott ki ellene elfogatóparancsot a tavaly novemberben, Abonyban történtek miatt. A K. Gábor ismeretlen helyen tartózkodása miatt felfüggesztett büntetőeljárás immár folytatódik.

Borítókép: Rendőrkézen a bűnöző (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.