Egyelőre csak néhány útfelújítás lassítja a közúti forgalmat

Az utakon folyamatos a forgalom, a határátkelők közül csak háromnál vagy egyórás vagy azt meghaladó várakozás az országba befelé.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, police.hu2023. 09. 04. 6:23
Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Útinform jelentése szerint hétfőn az M3-as autópályán Budapest felé, Emőd térségében a 151-es és a 147-es kilométer között aszfaltoznak, a négy sávból hármat lezártak, csak a belső sáv járható. A munkavégzés miatt az M30-as autópálya felől érkezők az M3-as autópálya csomópontjában, a főváros felé csak egy sávon tudnak felhajtani az autópályára. Torlódásra készüljenek!

Az M7-es autópályán, a 207-es és a 216-os kilométer között burkolatfelújítást végeznek. A Letenye felé tartókat az ellenkező oldal belső sávjára terelték át, Budapest felé a külső sáv járható. A munkavégzés miatt a 211-es jelű Nagykanizsa/Gyékényes csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Helyette a 206-os jelű Nagykanizsa vagy a 219-es jelű Eszteregnye csomópont használható.
 

Az országos közúthálózaton hétfőn napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

A Duna magyar–szlovák határszakaszán, Neszmély és Dunaradvány között újra közlekedik a komp.

 

Várható várakozási idő a határátkelőkön

Az alábbi határátkelőhelyeken kell számítani egyórás vagy annál hosszabb várakozási időre:

– Nagylak (mindkét átkelőn)

– Röszke

– Tompa

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

A rendőrség felhívja a figyelemet, hogy a fenti várakozási idő az ellenőrzött személyek állampolgársági összetételétől, az átléptetett személyek, járművek és a foganatosított rendőri és egyéb hatósági intézkedések számától függően változhat.

Borítókép: Útfelújítás (Fotó: Havran Zoltán)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.