Útra borult szőlő és állattetem is nehezíti a közlekedést

A karambolok mellett más nehezítő körülményekkel is számolni kell az utakon.

2023. 09. 13. 8:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akadozik a forgalom az utakon.

Az Útinform friss jelentése szerint az M1-es autópályán Budapest felé, Szárliget térségében szőlő borult a burkolatra. A 48-as kilométernél a leállósávon halad a forgalom. A torlódás hossza meghaladta a három kilométert.

Frontálisan karambolozott két személyautó a 66-os főúton, Mánfa közelében, a hetedik és a nyolcadik kilométer között. Az egyik jármű az oldalára borult. 

A 2-es főúton Nagyoroszi településen belül a 66-os kilométernél baleset történt. A körforgalom közelében két személyautó ütközött össze. Félpályás lezárás mellett vizsgálják a baleset körülményeit.

A 710-es főúton, Balatonfűzfő térségében egy nagy méretű állat teteme foglalja el a 12-es kilométernél a fél útpályát.

Az M4-es autóúton, a 25-ös és a 29-es kilométer között fix terelés miatt mindkét irányban csak a külső sáv járható. A reggeli és a délutáni csúcsban komolyabb torlódások alakulhatnak ki, ezért Gyömrő felől, aki teheti, a 31-es főúton kerülhet, majd az M0–M4 útvonalon lehet eljutni a fővárosba. Üllő irányából aki teheti, a 4-es főúton kerüljön, ahonnan az Új Ecseri úton lehet az M4-es autóútra felhajtani.

Az M6-os autópályán Bóly felé, aszfaltozás miatt 17 óráig lezárták a 161-es és a 189-es kilométer közötti szakaszt.  A Bátaszéki (163 kilométer) és az 57-es főúti (191 kilométer) csomópontok között a dél felé autózókat kiterelik az autópályáról. Fontos tudni, hogy a 173-as kilométernél, a Véméndi csomópontban  ma nem lehet felhajtani az autópályára. Terelőútként az 55-ös, az 56-os, az 5606-es és az 57-es főutak használhatók. 

Borítókép: Rókatetem (Forrás: Magyarmezőgazdaság.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.