Hasba szúrta saját fiát a részeg férfi, vádat emeltek ellene

Majdnem megölte a gyermekét.

Forrás: BOON2023. 09. 11. 16:15
szamurájkard
kés Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkéselte a fiát egy részeg férfi, az ügyészség vádat emelt ellene – adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál. 

A vádlott férfi több éve elvált a feleségétől, de egy borsodi kistelepülésen lévő közös lakásukat használta, ahol vele lakott az élettársa és két nagykorú fia. Tavaly április elején a férfi ittasan összeveszett az egyik fiával, 

majd az asztalról felkapott egy 8,5 centiméter pengehosszúságú bicskát, és gyermekét lendületből hasba szúrta.

A részeg apa a kést kihúzta, fia pedig a vérző sérülését látva a vádlott élettársától kért segítséget, aki nem tudta a vérzést elállítani, így orvoshoz vitte. A fiú közvetetten életveszélyes szúrt, metszett sérülést szenvedett.

 Csak a szerencsén, illetve a szúrás irányán múlt, hogy nem sérült meg súlyosabban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt a férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlott ellen börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.