Időutazás Józsefvárosban, Pikó semmit nem tesz a kerületért

Bűz, gaz, szemetes utcák, leharcolt parkok jellemzik a fővárost.

Magyar Nemzet
2023. 09. 04. 9:53
null
20210712 MN Budapest A Budapesti Közlekedési Központ sajtótájékoztatója. Téma: kezdődik a munka a Blaha Lujza téren. Résztvevők: Karácsony Gergely főpolgármester, Horváth László, a BKK projektmegvalósítás igazgatója, Pikó András, a VIII. kerület Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ellehetetlenített közlekedésről, gazos területekről, megszüntetett parkolóhelyekről, és semmibe vett budapesti lakosokról készített riportot a Célpont, amelynek új adásában kiderül, mi is a helyzet a baloldal vezette fővárosban. A Hír TV stábja annak próbált utánajárni, hogy merre halad a Karácsony Gergely vezette főváros. Nos, egyelőre annyi biztos, hogy előre biztosan nem. Az összeállításból jól látszik, hogy

szolgáltatásokat szüntetnek meg, folyamatosan romlik az utcák állapota, egyes kerületekben pedig mintha visszafelé pörögne az idő. A járdák szemetesek, a parkok gazosak, a lépcsőházakat meg ellepik a drogosok.

A Célpont riportja szerint a legszembetűnőbb változáson talán Józsefváros esett át, itt ugyanis mintha visszafelé járna az idő kereke. Az utcák szemetesek, a parkok vállalhatatlan állapotban vannak. Pikó András polgármester pedig semmit nem tesz, és az a jobbik eset. Mert ha tesz valamit, abban bizony nincs sok köszönet. 

A műsor első részéből pedig kiderül, mit szólnának baloldali politikusok ahhoz, ha a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány valóban kivonulna Európából.

 

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester és Pikó András, Józsefváros polgármestere (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.