Kocsis Máté reagált: Gyurcsány Ferenc ma elindította a dollárbaloldal kampányát

– Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért – jelezte a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint nyilvánvaló, hogy migránspárti, háborúpárti, genderőrületben vergődő Magyarországot akar a baloldal, hiszen eddig is ezt akarták.

2023. 09. 22. 17:37
null
20210916 Esztergom FIDESZ KDNP kihelyezett frakcióülést követő sajtótájékoztatója Képen: Kocsis Máté országgyűlési képviselő Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc mai kampánybeszédére reagált közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kijelentette: Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért, és a csőd szélére sodorták az országot.

Kocsis Máté szerint a magyarok nem akarnak visszatérni a Gyurcsány-korszakba
Kocsis Máté szerint a magyarok nem akarnak visszatérni a Gyurcsány-korszakba. Fotó: Facebook

– Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kormány kiárusította a nemzeti vagyont, az a kormány szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait – jellemezte a 2010 előtti politikai helyzetet Kocsis Máté. 

A fideszes politikus szerint megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat. 

– Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: „másfajta Magyarországot” akar – tette világossá Kocsis Máté. 

Kocsis Máté: Nem fogjuk hagyni!

Szerinte nyilvánvaló, hogy migránspárti, háborúpárti, genderőrületben vergődő Magyarországot akar a baloldal, hiszen eddig is ezt akarták. Mint fogalmazott, a baloldal inkább belökné Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében. Erre készülnek.

– Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni! – üzente Kocsis Máté. 

Borítókép: Kocsis Máté frakcióvezető Esztergomban (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.