Ismét elgázoltak egy gyalogost az M0-son, egy sávon halad a forgalom

A közelmúltban is történt egy nehezen felfogható eset.

Forrás: Útinform2023. 09. 10. 8:11
Szélvédő, betört szélvédő, autóbaleset, baleset
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé egy személyautó gyalogost gázolt. A 20-as kilométernél csak a belső sávon halad a forgalom – adta hírül az Útinform.

Nagy port vert fel egy nem is olyan régen, szintén az M0-son történt gázolás, amelyről a Magyar Nemzet is beszámolt. 

Akkor egy 92 éves román turistát gázolt halálra egy arra közlekedő Mercedes Sprinter, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A férfi holttestén több mint negyven jármű mehetett át úgy, hogy észre sem vették, valójában min hajtanak keresztül.

 

Máshol sem zavartalan a közlekedés vasárnap

A 3-as főúton, Nyékládháza térségében két személyautó ütközött össze. A 173-as kilométernél a forgalom félpályán halad. Az 578-as főúton, Pécs térségében is történt egy baleset, a 2-es kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.