Nemcsak a Karácsony vezette fővárosban, Miskolcon is közlekedési káosz van

A Fidesz szerint a miskolciak elégtelen adtak Veres Pálnak és csapatának a tanévkezdés első napjaiban.

2023. 09. 05. 14:33
null
Forrás: Miskolci Fidesz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes káosz, gigadugók, tömegnyomor és szitokszavak, ez jellemzi a tanév első napjait Miskolcon – erről juttatott el közleményt lapunkhoz a Fidesz–KDNP miskolci frakciószóvivője. Hollósy András rámutatott arra, hogy Veres Pál polgármester és csapata mintha csak lemásolta volna Karácsony Gergely Budapestjét, mert a borsodi vármegyeszékhelyen a totális alkalmatlanságot bizonyítva már nemcsak a baloldal által szétvert tömegközlekedésben sikerült mélypontra jutnia Miskolcnak, hanem a belváros autósforgalmi szervezésében is.

dugó, káosz
A Fidesz a közlekedési káoszért a baloldali városvezetést hibáztatja Fotó: Fidesz, Miskolc

Budapest után Miskolcon is közlekedési káosz alakult ki?

– A baloldali városvezetés ugyanis éppen a nyári csúcsszezonra időzítette a miskolctapolcai útfelújításokat, képtelen volt időben befejezni a beruházásokat, nem nyitotta ki az Ellipsumot, ezáltal az idei nyárra tönkretették a turizmust – hangsúlyozta a fideszes politikus. Hozzátette: a belvárosban ugyanígy képtelenek voltak befejezni a felújításokat, így gigadugókat hoztak létre.

Ráadásul becsapták a miskolciakat, hiszen azt ígérték, hogy helyreállítják a menetrendet a tömegközlekedésben. Egy jól működő közösségi közlekedésben nem lenne ekkora a probléma. Az ellenőrzőben a miskolciak elégtelent adtak Veres Pálnak és csapatának a tanévkezdés első napjaiban

– fűzte hozzá Hollósy András.

Borítókép: Hatalmas dugók alakultak ki a borsodi vármegyekszékhelyen (Fotó: Fidesz, Miskolc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.