Orbán Viktor elárulta, melyik dalt hallgatta meg a legtöbbször

TikTok-videójában fel is csendül az Illés együttes szerzeménye, amit Koncz Zsuzsa énekel.

Forrás: TikTok2023. 09. 16. 18:18
ORBÁN Viktor
Polgári Piknik Kötcsén
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány tagjait arról kérdezték, hogy melyik dalt hallgatták meg a legtöbbször. Az erről szóló videót Orbán Viktor TikTok-csatornáján tették közzé. A sort a miniszterelnök kezdi, aki először azt válaszolta a kérdésre, hogy a Gyöngyhajú lányt hallgatta meg legtöbbször, majd ezt gyorsan módosította az Illés együttes Valahol egy lány című slágerére.  

A videóban Koncz Zsuzsa előadásában fel is csendül a legendás dal refrénje: 

A miniszterek közül Gulyás Gergely nem tudott válaszolni erre a szerinte nehéz kérdésre, míg Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy Spice Girls-dalt mondott. Varga Mihály pénzügyminiszternél stílszerűen a Kétforintos dal nyert, a többi kormánytag válasza a videóból kiderül

Borítókép: Orbán Viktor. (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.