Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Őrjöngött, tört-zúzott a postán, annyira felidegesítette magát egy zalai fiatal + fotó

Egymillió forint a kár.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 09. 01. 12:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tört-zúzott egy 19 éves fiatalember az egyik zalaegerszegi postán, majd elhagyta a színt – erről szólt a bejelentés, amelyet a rendőrség kapott csütörtökön nem sokkal fél egy előtt. 

A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a szemtanúk elmondták, hogy az elkövető előbb hangoskodni, kiabálni kezdett, majd ököllel beütötte az egyik ügyintézőablak üvegét, kirántotta a POS-terminálokat. Ezután az ügyféltérről egy csaknem két méter magas paravánfalon keresztül beugrott a munkatérbe, ahol mérleget, nyomtatót söpört a földre, több tárgyat megrongált. 

Megközelítőleg egymillió forint kár keletkezett.

A fiatalember dühében a kabátját is földhöz vágta, így a személyes iratait hátrahagyva ment ki az épületből. Az őrjöngést ezután sem hagyta abba, a posta előtt leakasztott egy fém szeméttárolót, annak tartalmát szétszórta, majd a kukát az úttest felé hajította.

Forrás: Police.hu

A zalaegerszegi járőrök a közelben fogták el, majd előállították a kapitányságra, ahol kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, ami amfetaminra és BZO-ra pozitív értéket jelzett. A nyomozók rongálás bűntett, garázdaság és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 19 éves helyi fiatalt.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.