Kitiltották a telexes újságírót a Parlamentből, miután ott szundikált

Most egy ideig nem mehet az Országházba Simor Dániel, aki még a cipőjét is levette.

Forrás: Mandiner2023. 09. 26. 11:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Simor Dániel az őszi ülésszak végéig nem léphet be az Országházba – írja a Mandiner. A portál ugyanis megkereste az Országgyűlési Hivatalt azzal kapcsolatban, hogy a Telex munkatársa elaludt a Parlamentben a hétfői ülésnapon. Azt a választ kapták, hogy 

Simor Dániel belépését az Országházba az őszi ülésszak végéig felfüggesztették.

A fejleményről értesítették a Telex szakmai igazgatóját, Dull Szabolcsot is. A lap megszerezte a levél egy részletét is, amelyben azt írták:

Simor Dániel az Országházhoz és az Országgyűléshez méltatlan módon viselkedett, valamint megsértette azok tekintélyét. Ezért az őszi ülésszak végéig felfüggesztették belépési jogosultságát az Országházba.

Korábban egyébként a Magyar Nemzet is beszámolt az esetről. A Telex újságírója az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján elaludt a parlamentben, a teljes kényelem érdekében pedig még a cipőjét is levette.

Borítókép: Simor Dániel az Országházban alszik (Fotó: Deák Dániel Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.