Mégsem most történik meg, átütemezték a rendkívüli pályazárat az M1-esen

Az új időpont a cikkben.

Forrás: MTI2023. 09. 21. 12:30
null
Csanádpalota, 2020. március 20. Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelõhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nõtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülõ árufuvarozóknak a rendõrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztanak. Több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjármûvekbõl. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mégsem csütörtök délután fél kettőkor zárják le az M1-es autópályát Tatabányánál, ugyanis az átlagosnál erősebb forgalom miatt úgy döntött a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF), hogy a helyreállítási munkálatokat átütemeztetik az esti órákra, amikor kisebb a forgalom – tájékoztatta a Magyar Nemzet szerkesztőségét a társaság. 

A pályazárra várhatóan ma, azaz csütörtök este 9-kor lesz.

A tereléskiépítésről és a forgalom megállításáról a Facebook-oldalukon és az Útinformon keresztül tájékoztatják az utazókat.

 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy felsővezeték-szakadás miatt csütörtökön lezárják az M1-es autópályát Tatabányánál várhatóan 13.30-kor körülbelül 30-60 percre – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) az MTI-vel.

A közlemény szerint 13 órától már csak egy sávon haladhat a forgalom mindkét irányba, ami azt jelenti, hogy a pályazár mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti.

Győr felé a szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges, míg az ellenkező irányba a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes lehajtani, visszatérés a szárligeti vagy a bicskei csomópontnál lehetséges – javasolták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.