Perjés megszólalt, de nem nevezi meg, hogy kitől vette át a készpénzt + videó

Perjés Gábor megerősítette, hogy külföldi pénzek is voltak a 99 Mozgalomnál. A Magyar Nemzet munkatársainak adott exkluzív interjút Karácsony pénzembere. A II. kerületi párbeszédes politikus továbbra is kitart amellett, hogy minden törvényesen történt.

2023. 09. 28. 11:56
Fotó: Fazekas Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismeretes, a Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát kiszolgáló 99 Mozgalomnál az OTP feljelentése nyomán is vizsgálódik a NAV, a többnyire külföldi, ismeretlen eredetű pénzek miatt. Karácsony kitart amellett a magyarázata mellett, hogy adománygyűjtő ládákban gyűjtöttek össze több mint félmilliárd forint összegű adományt.

Perjés Gábor a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt mondta, hogy ő maga nem figyelte, hogy sorszámozva vannak-e a bankjegyek, de azt megerősítette, hogy fontban és euróban is érkezett hozzá pénz. Sőt azt sem tartja kizártnak, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalmon keresztül is érkezett adomány a 99 Mozgalomhoz, de sem adományozókat nem volt hajlandó megnevezni, sem azt, hogy kitől vette át a készpénzt, amit később befizetett a bankba.

A Magyar Nemzet a nap folyamán egy hosszabb videó-összeállítással is készül, de a témával részletesebben foglalkozik a Hír TV Célpont című műsora is vasárnap este 20.10-kor.

Borítókép: Perjés Gábor

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.