időjárás 3°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Perjés megszólalt, de nem nevezi meg, hogy kitől vette át a készpénzt + videó

Munkatársunktól
2023.09.28. 11:56 2023.09.28. 12:00
Perjés megszólalt, de nem nevezi meg, hogy kitől vette át a készpénzt + videó

Perjés Gábor megerősítette, hogy külföldi pénzek is voltak a 99 Mozgalomnál. A Magyar Nemzet munkatársainak adott exkluzív interjút Karácsony pénzembere. A II. kerületi párbeszédes politikus továbbra is kitart amellett, hogy minden törvényesen történt.

Mint ismeretes, a Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát kiszolgáló 99 Mozgalomnál az OTP feljelentése nyomán is vizsgálódik a NAV, a többnyire külföldi, ismeretlen eredetű pénzek miatt. Karácsony kitart amellett a magyarázata mellett, hogy adománygyűjtő ládákban gyűjtöttek össze több mint félmilliárd forint összegű adományt.

Perjés Gábor a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt mondta, hogy ő maga nem figyelte, hogy sorszámozva vannak-e a bankjegyek, de azt megerősítette, hogy fontban és euróban is érkezett hozzá pénz. Sőt azt sem tartja kizártnak, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalmon keresztül is érkezett adomány a 99 Mozgalomhoz, de sem adományozókat nem volt hajlandó megnevezni, sem azt, hogy kitől vette át a készpénzt, amit később befizetett a bankba.

A Magyar Nemzet a nap folyamán egy hosszabb videó-összeállítással is készül, de a témával részletesebben foglalkozik a Hír TV Célpont című műsora is vasárnap este 20.10-kor.

Borítókép: Perjés Gábor

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.