Rálőttek a kukásokra Óbudán + videó

Kórházba kellett szállítani két kukást Óbudán, miután fegyverrel támadt rájuk egy férfi péntek reggel.

Forrás: Tények2023. 09. 24. 13:47
null
Budapest, 2023. április 29. A Budapesti Közmûvek (BKM) Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divíziójának munkatársai a konténeres hulladékgyûjtõ tartályokat ürítik a speciális szemétszállító jármûbe Kõbányán, a Vásárló utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Airsoft fegyverrel lőttek rá két kukásra pénteken reggel – számolt be a TV2 híradója, a Tények. Egy közelben lakó óbudai nő beszámolója szerint az egyik munkást nyakon, a másikat hasba lőtték.

A környéken lomtalanítás volt, egy ötvenöt év körüli férfit zavart a zaj, és emiatt agresszív lett. 

Elővett egy airsoft puskát, és rálőtt a két férfira. 

Az egyik környékbelit sokkolta a támadás.

A munkások megsérültek, kórházba szállították őket. Mindkét férfi lágyrész-sérülést szenvedett, nem tűnt súlyosnak az állapotuk, de vizsgálatra mindkettőjüket sürgősségi osztályra vitték.

Hajós István biztonságtechnikai szakértő elmondta: az airsoft fegyver eredendően játékfegyver, amely műanyag lövedéket lő ki viszonylag nagy sebességgel. Úgy van kialakítva, hogy normál használat mellett az emberi életre ne legyen veszélyes, de ha közelről, illetve ha lágy részeket vagy élettani részeket talál el, súlyos sérüléseket tud okozni.

A rendőrség azonnal elfogta az agresszív férfit. Őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka Lászó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.