Útfelújítások okozhatnak torlódásokat

Az M4-es autóút helyett érdemes Üllőnél a terelő útvonalon haladni.

2023. 09. 17. 7:11
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán egy személyautó felborult. A 24-es kilométernél a forgalmat a parkolón keresztül terelik.

Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 25-ös és a 29-es kilométer között mindkét oldalon lezárták a belső sávot, csak a külső sáv járható. A fővárosból kifelé tartók csúcsidőszakban lassulásra, araszolásra készüljenek. Aki teheti Üllő és Budapest között a 4-es főút–Új Ecseri út–M4 Vecsés elkerülő szakaszt válassza, Gyömrő és a főváros között pedig a 31-es főút–M0–M4 útvonal használható. 

Komárom-Esztergom vármegyében hídjavítást végeznek a Kesztölc bekötőúton, az 1-es kilométer közelében. Az utat lezárták, a forgalmat a 117-es főútra terelik.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Bodrogkeresztúr és Tokaj közötti összekötőúton, a 4-es és az 5-ös kilométer között tart még a rézsűjavítás. A teljes lezárás már megszűnt, a forgalom már félpályán halad, viszont a 7,5 tonna súlykorlátozás továbbra is érvényben van! 
 

Borítókép: Az országos közúthálózat több pontján is felújítás zajlik (Fotó: Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.