Az Országgyűlés elfogadta a terrorellenes nyilatkozatot

A kormánypártok által beterjesztett javaslat elítéli a Hamász Izrael ellen intézett terrortámadását, Hadházy Ákos nemmel szavazott.

2023. 10. 25. 10:55
null
20230925 Budapest Parlament Országgyűlés őszi ülésszaka Fotó: Teknős Miklós TM Magyar Nemzet MN A képen: parlamenti patkó totál Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országgyűlés 168 igen szavazattal elfogadta a terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról szóló politikai nyilatkozatot.  A nyilatkozatra Hadházy Ákos és Novák Előd nemmel szavazott, négyen tartókodtak, míg a Momentum nem vett részt a szavazáson.

A kormánypárti képviselők által jegyzett nyilatkozatban az Országgyűlés elítéli a Hamász Izrael ellen intézett terrortámadását, és együttérzését fejezi ki azok felé, akik elszenvedték a támadásokat, elveszítették hozzátartozójukat, szeretteiket.

Emellett a parlament szavazott arról is, hogy a magyar építészeti hagyomány előtt tisztelegve december 16-át, Kós Károly születésnapját a magyar építészet napjává nyilvánították.

 

Borítókép: Az Országgyűlés (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.