Babakocsival forgalmon átkacsázó nő, Bellingham bombagólja, indiai villámárvizek – ezek voltak a hét legjobb videói

Szokásos heti videóválogatásunkban felvételeket mutatunk az Indiában hömpölygő villámárvizekről, egy életveszélyes helyzetet kialakító miskolci nőről, valamint videón mutatjuk az elmúlt hónapok egyik legsúlyosabb ukrán csapását.

2023. 10. 07. 6:15
SSC Napoli v Real Madrid CF - UEFA Champions League
SOCCER-CHAMPIONS-NAP-MAD/REPORT Fotó: GIUSEPPE MAFFIA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön az idén döntős olasz Fiorentina vendégeként a labdarúgó konferencialiga csoportkörének második fordulójában, de így is élen maradt a négyesében. A Ferencváros csapatát a helyszínen kétezer szurkolója biztatta, nagyon sokat segítettek a csapatnak, de annak még lehet következménye, hogy egy lila zászlót meggyújtottak az Artemio Franchi Stadionban.

Az UEFA szokás szerint négy-négy jelölttel írta ki szavazását a Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójának legszebb góljára és legnagyobb védésére. góljáról Nápolyban Diego Maradona jutott a szurkolók eszébe, így nem csoda, hogy a Real Madrid angol ásza felkerült a listára.

A szaúdi kézben lévő Newcastle United és a katari tulajdonban lévő Paris Saint-Germain szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt a két klub szurkolói is összecsaptak Newcastle-ben. A balhé során a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk, a PSG drukkerei között akadt, aki ártatlan civilre támadt. Magát a BL-meccset a Newcastle 4-1-re megnyerte a PSG ellen.

Gazdag Dániel látványos góllal, valamint gólpasszal is hozzájárult a Philadelphia sikeréhez. A mérkőzést a Philadelphia Union 3-2-re nyerte az Atlanta United ellen az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) szerdai játéknapján.

Az elmúlt hónapok legsúlyosabb csapását mérték Harkivra. Az ukránok hivatalosan nem mondták ki, hogy ők támadtak, de az ukrán légierő parancsnoka egy videót tett közzé, amelyen látszik, hogy az épületből felszáll a füst, valamint meg is köszönte a katonáknak a támadást. Mikola Olescsuk egy üzenetet is küldött, azt írta,

Megígértük, hogy lesz még.

Legalább 14 ember meghalt, és 102 ember – köztük 22 katona – eltűnt Északkelet-Indiában, Szikkim szövetségi államban csütörtökön, miután a heves esőzések miatt egy gleccsertó annyira megtelt, hogy villámárvizeket hozott létre a völgyben.

A videókon látszik, hogy az árvíz a lakott területekre hömpölyög, házakat dönt össze, de megrongálódtak a hadsereg épületei is, a helyiek járművei pedig elmerültek.

A meteorológiai szolgálat figyelmeztetett, hogy a következő két napban további esőzések várhatók Szikkim államban, ami földcsuszamlásokhoz is vezethet.

Egy, a közösségi médiában terjedő videó tanúsága szerint egy kisgyermekes édesanya babakocsijával együtt sietett át – mit sietett, kacsázott – az úttesten teljesen szabálytalanul Miskolcon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Giuseppe Maffia/NurPhoto/ AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.