Burkolatjavítás nehezíti a közlekedők életét az M0-son az M3-as közelében

A 33-as főúton félpályás útlezárás van érvényben baleset miatt Poroszló közelében, de ütköztek autók az M3-ason is.

Forrás: Útinform2023. 10. 09. 6:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33-as főúton, Poroszló közelében, egy személygépkocsi árokba hajtott. A 24-es km-nél a forgalom félpályán halad – tájékoztatott az Útinform. Az M0-s autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, az M3-as autópálya csomópont közelében a 67-es és a 70-es km között, a belső sávot lezárták, így a külső sávon és a kollektorágon lehet haladni, mert javítják a burkolatot.

Emellett a Duna magyar–szlovák szakaszán, a folyó alacsony vízállása miatt, Neszmély és Dunaradvány között nem jár a komp.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, a bagi szakaszon, több jármű ütközött össze. A 35-ös km-nél a forgalom csak egy sávon halad. A torlódás majdnem öt kilométeres. 

Erősödik a forgalom a kora reggeli órákban a főváros felé az agglomerációból bevezető utakon: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton Solymár térségében, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Keystone/Alexandra Wey)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.