Csípős hideg lesz ma éjszaka is, de utána újra jön a meleg? + videó

Részletek a cikkben.

Forrás: MTI2023. 10. 17. 17:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kárpát-medence időjárását kedden még egy anticiklon alakítja, azonban szerdától a magasban már melegedés kezdődik.

Északnyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de éjszaka már többnyire derült lesz az ég. Hajnalra párássá válhat a levegő, foltokban köd is képződhet, csípős hideg lesz kora reggel.

Szerdán a párásság megszűnését követően napos lesz az idő, majd délnyugat felől fátyolfelhőzet érkezik fölénk, mely az esti óráktól kezdve fokozatosan megvastagszik. Csapadék nem valószínű. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz, de a Fertő-tó térségében a délies szél kedden élénk, szerdán erős is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában –2 és +2 fok között várható, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb is, míg a magasabban fekvő részeken és tópartokon ennél enyhébb lehet az idő.

Forrás: Met.hu

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 14 és 17 fok között alakul.

Borítókép: illusztráció (Forrás:Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.