Csúnyán visszaélt Böjte Csaba bizalmával a Népszava

A baloldali napilap Böjte Csabával készített volna interjút, azonban a beszélgetést vezető újságírónak tizenegy percébe sem telt, hogy kötekedő kérdéseivel felbosszantsa a ferences rendi szerzetest, aki ezt követően faképnél is hagyta.

Forrás: Népszava2023. 10. 08. 21:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Interjút kért Böjte Csabától a Népszava, a ferences rendi szerzetes pedig a jelek szerint kötélnek is állt. 

Nem telt bele sok idő, a Népszava újságírója a formális köröket követően elővette baloldal egyik legnagyobb mítoszát, a pedofil papok témáját, majd ezzel kapcsolatos kérdésekkel kezdte ostromolni az erdélyi szerzetest.

Böjte Csaba igyekezett kulturáltan válaszolni a kérdésekre, azonban idővel jelezte, nem tartja a beszélgetéshez illőnek a témát, majd megelégelte az interjú menetét, levette a mikrofont magáról, és azt mondta a Népszava újságírójának, hogy visszaélt a bizalmával, majd faképnél hagyta. 

Nincs új a nap alatt

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy az amerikai pénzemberhez, Soros Györgyhöz köthető szervezetek biztosíthatták az anyagi fedezetet a Böjte Csaba által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány lejáratásához. A tőzsdespekuláns Soros hálózata súlyos milliókkal támogatta azokat a portálokat, ahol a szerzetest támadó cikkek megszülettek. Később persze kiderült, hogy a komolytalan, de annál több kárt okozó hecckampány nyomokban sem tartalmazott igazságot, ezzel együtt a hazugságlavinát indító baloldali újságírók szép összeget tehettek zsebre cselekedeteikért.

Borítókép: Hoppon maradt a Népszava. Fotó: Képernyőkép

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.