Eltűnt egy tizennégy éves kislány, riasztották a tatabányai terepjárósokat

Azonnal elkezdték szervezni a győri utat a kislány felkereséséért.

Forrás: KEMMA2023. 10. 21. 8:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Riasztást kaptak a tatabányai  terepjárósok, eltűnt egy tizennégy éves kislány – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál. A tatabányai önkéntesek azonnal elkezdték szervezni a győri utat a kislány felkereséséért. 

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook-bejegyzésben számolt be arról, hogy csütörtökön kaptak riasztást Győrből, egy eltűnt személy felkutatása miatt. A terepjárósok azonnal elkezdték szervezni a kutyáik, eszközeik, tagjaik indulását Győrbe. 

Szerencsére a történet már az előtt jól végződött, hogy a tatabányai önkéntesek elindultak volna. Mint a bejegyzésükben írták, a győri Eltűnt Prospectíve csapatától érkezett a riasztás, hogy eltűnt egy sérült, térben-időben tájékozódni nem tudó 14 éves kislány. Közben pedig érkezett a jó hír, a a Prospectíve csapata sikeresen megtalálta a kislányt. 

Borítókép: A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület járműve (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.