Felbolydul a fővárosi közlekedés: a magyar–szerb mérkőzés miatt útlezárásokra kell számítani

Mutatjuk a részleteket.

Forrás: police.hu2023. 10. 11. 11:40
rendőrautó, stadion, mérkőzés, foci, rendőrség Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz pénteken és szombaton Budapest VII., VIII. és XIV. kerületeiben a Puskás Arénában rendezendő Magyarország–Szerbia labdarúgó-mérkőzés miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

Szombaton 17 és 24 óra között szakaszosan és időszakosan lezárják a VII., VIII. és XIV. kerületek következő szakaszait: a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között, a Stefánia utat, az Egressy utat a Stefánia út és a Hungária körút között, a Szabó József utcát, a Cházár András utcát a Thököly út és az Istvánmezei út között, az Istvánmezei utat, a Jobbágy utcát, valamint a Verseny utcát.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Police.hu)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.