Halálos gázolás történt a győri vasútvonalon

Halálra gázolt a vonat egy férfit Almásfüzitő és Tata között pénteken, ezért nőtt a menetidő a győri vasútvonalon – közölte a Mávinform és a rendőrség.

Forrás: MTI2023. 10. 20. 20:47
Székesfehérvár, 2021. szeptember 16. A Toldi animációs sorozatot népszerûsítve Toldi grafikával felmatricázott Traxx mozdony halad InterCity-vonatával Dinnyés és Székesfehérvár között 2021. szeptember 16-án. Toldi Miklós legendás történetét animációs sorozat formájában kelti életre a közmédia. A 13 részes produkció egyedi, kézzel rajzolt technikával készült a Kecskemétfilm Kft. mûhelyében. Jankovics Marcell utolsó rendezését a Duna Televízió közönsége láthatja elõször szeptember 19-tõl. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mávinform közösségi oldalán arról tájékoztatott: a Sopronból Tatabányára tartó Tűztorony InterCity gázolt. A helyszínelés végéig – várhatóan az esti órákig – a két állomás között csak egy vágányon járnak a vonatok, ezért az S10-es vonatoknál 15-30, az IC és EC vonatoknál 40-80 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a győri vonalon – tették hozzá.

A Keleti pályaudvarról Győrbe 21:40-kor induló G10-es vonat (9318) várhatóan 55-60 perces késéssel közlekedik.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére közölte:

az elgázolt fiatal férfi a helyszínen életét vesztette.

A katasztrófavédelem honlapján azt írták: a vonaton mintegy százan utaztak, nekik a tatabányai és komáromi hivatásos tűzoltók segítettek a mentesítő járatra átszállni.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.