Halálos karambol történt az M1-esen, teljes útlezárás az autópályán

Jelentős torlódásra lehet számítani.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság2023. 10. 05. 17:48
rendőrautó, villogó, rendőr, Fotó: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely az M1-es autópálya 104-es kilométerszelvényénél történt Hegyeshalom irányába csütörtök délután –írta a rendőrség.

Csütörtök 16 óra előtt Nagyszentjános külterületén egy kisteherautó egy járműszerelvény hátuljának ütközött. A balesetben több ember megsérült, az autópálya jobb oldalát lezárták.

A Budapest felől érkezők a 101. kilométerszelvénynél tudják elhagyni az autópályát, majd a 107. kilométerszelvénynél tudnak visszatérni rá. A katasztrófavédelem szerint a kisteherautóba beszorult két ember, őket a győri hivatásos tűzoltók szabadítottak ki.

Frissítés: 

A rendőrség közlése szerint az adott pályaszakasz belső sávját megnyitották a gépjárműveknek, így azon a forgalom zavartalanul haladhat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.