Le akart ugrani a felüljáróról egy 14 éves lány, a rendőrök rántották vissza

Egy civil is besegített.

Forrás: Rendőrség2023. 10. 25. 11:30
rendőrautó, villogó, rendőr, Fotó: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fiatal lány ült egy kecskeméti felüljáró korlátján a lábait kifelé lógatva, és valószínűleg le is ugrott volna, ha a rendőrök nem akadályozzák meg – adta hírül a rendőrségi portál.

A járőrparancsnokok pillanatokon belül a 441-es és 445-ös számú út csomópontjánál lévő felüljáróhoz értek, és a kocsiból kiszállva a lányhoz futottak. Megragadták a karját, és a korláton átemelve biztonságba helyezték. Mentőt hívtak hozzá, bár sérülése nem volt.

A rendőrök egyébként egy ötvenéves férfi bejelentésére reagáltak, aki a segélyhívón elmondta, hogy amikor meglátta a fiatalkorút, rögtön arra gondolt, hogy valamiért öngyilkos akar lenni. Ezért telefonált a rendőrségre, és ezzel egy időben a furgonjával a felüljáró alá állt, hátha ezzel meg tudja a lányt akadályozni, hogy a mélybe vesse magát.

A fiatal később elmondta, hogy úgy érzi, nem szeretik az osztálytársai, ezért gondolt arra, hogy öngyilkos lesz.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítséghez. Az alábbiakban azon lehetőségekről olvashat, ahol segítséget kaphat, például az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT), ingyenes segélyvonalán: +36-80-20-55-20, e-mail: [email protected].

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.