Ne éjszaka autózgasson az M0-son, ha nagyon siet

Nem is nagyon fog tudni, újabb szakaszt zárnak le hétfőtől.

Forrás: Magyar Közút2023. 10. 13. 12:53
null
Budaörs, 2021. szeptember 5. Vasárnap kora délutáni személygépkocsi forgalom az M1-es és az M7-es autópályák közös fõvárosi bevezetõ szakaszán Budaörs térségében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb ütemhez érkeznek az M0-s autóút északi szektorának burkolatfelújítási munkálatai. Az újabb beavatkozások miatt október 16–17-én, hétfő és kedd este nyolc órától másnap reggel 6 óráig sávzárás várható, valamint október 18–19-én, szerda és csütörtök nappal időszakos sávzárás várható az M0-s autóúton a 11-es főút csomópontja előtt mind a két pályaoldalon – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Mindez azt jelenti, hogy 

a korlátozás ideje alatt egy sávra szűkül az M0-s autóút és a 11-es főút csomópontjában a gyorsforgalmi út mind a két oldalán.

A korlátozás miatt várható jelentős menetidő-növekedés elkerülésére javasolt alternatív útvonalak és a kötött pályás tömegközlekedés használata.

Felhívták a figyelmet továbbá arra is, hogy a közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.