Rejtélyes ajándékkal kedveskedne híveinek Gyurcsány

Egy misztikusnak szánt Facebook-bejegyzésben próbálja az érdeklődést felkelteni a bukott miniszterelnök.

2023. 10. 19. 12:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hiányzik egy eszköz, egy híd a polgárok és a politika között” – írta a legnagyobb közösségi oldalon Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. Szerinte olyan dologra van szüksége az embereknek, ami ösztönzi, jutalmazza és tájékoztatja őket, illetve lehetővé teszi, hogy láthatóan és érzékelhetően vegyenek részt a politikai folyamatokban. 

A 17 évvel ezelőtti októberi nemzeti ünnepen lovasrohamot vezénylő, szemeket kilövető egykori kormányfő szerint a kormányváltást az emberek kezébe kell adni,

 és erre készülnek október 22-én, ami egybeesik a Demokratikus Koalíció születésnapjával. A Facebook-poszthoz mellékelt fotón mindenféle korosztályból láthatók emberek, amint okostelefont nyomkodnak, a fényképen pedig ez a felirat olvasható: „egy közösség, ahol azonnal jutalmazva vagy a munkádért. Te kész vagy? Október 22.”

Jól látszik, hogy a baloldal kétségbeesetten próbálja aktivizálni támogatóit a jövő júniusban esedékes európai és önkormányzati választások előtt. Gyurcsány ötletelésével egy időben Márki-Zay Péter is szétküldte híveinek saját stratégiáját, amelyet lapunk mutatott be. Eszerint Márki-Zayék felvilágosító kampányt fognak folytatni a „kormánymédia által ma még megtévesztett szavazók szemének megnyitásáért, rámutatva a kormánymédia által hangoztatott »dicső« eredmények és a valóság közti különbségekre”. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.