Több mint arcátlanság: Karácsony Gergely közpénzből fizeti saját kampányát

Fizetett hirdetésben népszerűsíti évértékelő beszélgetését Karácsony Gergely főpolgármester, a finanszírozó a fővárosi önkormányzat. Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint már-már szemtelen, hogy Karácsony csődbe vitte a várost, de közben erre telik.

2023. 10. 16. 19:31
Karácsony Gergely, Barabás Richárd
Karácsony Gergely, Barabás Richárd Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Karácsony Gergely sok esetben a Budapest 150 költségvetéséből finanszírozott eseménysorokat használja kampányra, de a mostani évértékelő mindent visz – mondta a Magyar Nemzetnek Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője. 

A fővárosi kormánypárti képviselő nem hagyta szó nélkül azt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester október 14-én a Merlin színházban értékelte az elmúlt négy évét, mindezt a Budapest 150 évfordulójára készült logó előtt tette, ami azt bizonyítja, hogy nem párt, hanem városházi eseményről van szó.

 

A főváros fizeti Karácsony Gergely marketinghirdetését Forrás: Facebook

– A főpolgármester saját tevékenységét értékelte, mindezt a Városháza büdzséjéből megfinanszírozva, majd hirdetésekben terjesztve. Ez már több mint arcátlanság. Nincs tartalék, folyószámlahitelből élünk, év végére 50 milliárdos hiány várható, eközben Karácsony színtiszta politikai marketingjét közpénzből csinálja. Már-már szemtelen, hogy elköltötte a pénzt, csődbe vitte a fővárost, de erre telik – tette hozzá. 

A főpolgármester különböző rendezvényeket tart, ilyen volt a Lánchídnál tartott koncert is, ahol az ünnepi rendezvényt saját imázsának az építésére használta. Ezenkívül számos olyan rendezvényt tart a főváros és marketingcége, a Budapest Brand, amely Karácsony politikai tevékenységét szolgálja.

– Nyilván Budapest 150. évfordulóját méltón meg kell ünnepelni, de hogy azt is kisajátítja magának, az évértékelőt saját politikai kampányára silányítja és még közpénzből finanszírozza, ez teljesen arcátlan – mondta Wintermantel Zsolt.

Borítókép: Karácsony Gergely (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.