DK: Tordai Csaba jó munkát végez, köszönjük a munkáját! + Videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt.

2023. 11. 29. 14:17
null
20220103 budapest a fovarosi kozgyulesnek a varoshaza eladasa ugyeben tartott vizsgalobizottsagi ulese havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„– Tordai Csaba továbbra is a bizalmi embere?

– Természetesen.”

Kérdésünkre ezt a választ adta még múlt héten pénteken Karácsony Gergely. Úgy tűnik, Tordai iránt a bizalom továbbra is töretlen, hiszen a mai napig a főpolgármester jogi főtanácsadójaként dolgozik.

A Magyar Nemzet információi szerint  Tordai ügyvédi irodájában hamisíthatták meg a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésének jegyzőkönyveit. Sajtóhírek szerint Tordai nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, ezért elképzelhetetlen, hogy meginogjon a pozíciója.

Karácsony természetesen ismét a sajtót kikerülve, egy hátsó ajtón közelítette meg a közgyűlés termét, így tőle nem lehetett kérdezni. A Fővárosi Közgyűlés balliberális politikusai azonban egy emberként álltak ki Tordai Csaba mellett.

– Tordai Csaba kiváló szakember, nagyon jó munkát végez, köszönjük a munkáját! – ezt Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere mondta a Magyar Nemzetnek. Niedermüller Péter és a szintén DK-s Szaniszló Sándor is azon az állásponton van, hogy meg kell várni a nyomozás végét. Niedermüller szerint a házkutatás nem azt jelenti, hogy valakit fel kell menteni a munkavégzés alól.

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes pedig nem értette, hogy mi köze van a Városházának ahhoz, hogy Karácsony Gergely jogi főtanácsadójának ügyvédi irodájában házkutatást tartottak az adónyomozók, egy olyan mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben, ami a főpolgármester miniszterelnök-jelölti kampányát szolgálta ki.

Borítókép: Tordai Csaba (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.