Elhunyt Turi-Kovács Béla

Az Országgyűlés fideszes korelnöke 87 évet élt.

2023. 11. 04. 9:49
Turi-Kovács Béla Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 3-án otthonában, szerettei körében elhunyt Turi-Kovács Béla barátunk és képviselőtársunk. Magyarországot és a nemzetet 1998-tól a parlamentben szolgálta, amelynek 2014 óta korelnöke is volt – tájékoztatott Kocsis Máté Facebook bejegyzésében.

A Fidesz frakcióvezetője felidézte, hogy Turi-Kovács Béla 1956-ban részt vett a forradalomban, később ügyvédként dolgozott. – Egész életében szívén viselte a kisgazda és a polgári mozgalmakat, politikai közösségeinek mindvégig meghatározó alakja volt. Tudása és élettapasztalata pótolhatatlan veszteség képviselőcsoportunk számára – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportját vezető politikus.

Turi-Kovács Béla 87 éves volt.

Borítókép: Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselő (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.