Fidesz: Gyurcsányék mindig úgy táncolnak, ahogy Brüsszel fütyül

A magyar embereknek joguk van megvédeni Magyarország szuverenitását.

Forrás: MTI2023. 11. 16. 15:19
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. október 22. Varju László alelnök, Gyurcsány Ferenc pártelnök és felesége, Dobrev Klára európai parlamenti képviselõ (b-j) a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz megérti, hogy Gyurcsánynénak nem tetszik, hogy Magyarország bátran és erősen kiáll magáért, hiszen Gyurcsányék mindig úgy táncolnak, ahogy Brüsszel fütyül. Magyarország szuverén ország, amelynek joga megvédeni saját nemzeti érdekeit – reagált a Fidesz Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselőjének csütörtöki kijelentéseire.

„Brüsszel bele akarja kényszeríteni hazánkat a háborúba, a migránsok betelepítésébe, el akarja törölni a rezsicsökkentést és a gyermekvédelmi törvényt”

– olvasható a Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében.

„Gyurcsányék szó nélkül végrehajtanák mindazt, amit Brüsszel akar: belesodornák az országot a háborúba, betelepítenék a migránsokat, eltörölnék a rezsicsökkentést és ráengednék a gyermekekre az LMBTQ-propagandát. A magyar embereknek joguk van elmondani a véleményüket a mostani brüsszeli vezetésről és joguk van megvédeni Magyarország szuverenitását” – hangsúlyozták.

Borítókép: Varju László, Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.