Orbán Viktor a nemzeti konzultációról: Ideje, hogy a magyar emberek hangját is meghallják!

A kormányülésről jelentkezett a miniszterelnök.

Forrás: Facebook2023. 11. 08. 9:57
ORBÁN Viktor; ORBÁN Balázs; BORDÁS Gábor; SZALAY-BOBROVICZKY Kristóf; VARGA Mihály; PINTÉR Sándor; NAGY István
Budapest, 2022. szeptember 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) az õszi politikai idõszak elsõ kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. A kormányfõ mellett Varga Mihály pénzügyminiszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Nagy István agrárminiszter (b-j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Brüsszelben súlyos kérdések vannak napirenden – fogalmazott Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. A miniszterelnök a kormányülésről jelentkezve kiemelte, hogy a rezsicsökkentést eltörölnék, a kamatstopot megszüntetnék, az ukránoknak még több pénzt adnának a brüsszeli bürokraták. 

– Ideje, hogy a magyar emberek hangját is meghallják! Ezért indítunk nemzeti konzultációt

– szögezte le a kormányfő.

Ismert: Orbán Viktor nemrég a Kossuth rádiónak adott interjúban jelentette be, hogy a kormány újabb nemzeti konzultációt indít. A témák között megtalálható lesz az orosz–ukrán háború brüsszeli finanszírozása, a migráció, valamint három olyan gazdasági témájú kérdés is lesz, amelyekben az EU megtámadta Magyarországot, és rá akarja kényszeríteni saját akaratát. Brüsszel azt akarja, hogy hazánk eltörölje a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót.

Borítókép: Kormányülés (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.