Patakmederben találták meg az eltűnt 13 éves miskolci lányt

Mentőkutyák segítségével.

Forrás: BorsOnline2023. 11. 17. 17:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kutyás mentőcsapat találta meg a 13 éves miskolci lányt, akinek csütörtökön veszett nyoma. A BorsOnline információi szerint miután hazaért az iskolából, átöltözött, majd egy sporttáskával elhagyta az otthonát, a személyes iratait viszont nem vitte magával, ahogy a telefonját sem.  

A szülei értesítették a rendőrséget a történtekről, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrkapitányság pedig a Neptun Mentőcsapat Kutyás egységét is riasztotta. Az önkéntesek rövid időn belül két járművel és három kutyával indultak a helyszínre. Szagmintát vettek, majd az eltűnt tinédzser nyomvonalát egészen a Pece patak medréig követték. 

A közterületi kamerák felvételei megerősítették, hogy jó nyomon járnak, ezért azonnal elkezdték a meder átvizsgálását, amelyhez a rendőrség munkatársai és egy rendőrségi kutya is csatlakozott. 

A tinédzsert megtalálták és nem esett baja.

Mostanában elég sok hasonló eset történik. A Magyar Nemzet csütörtökön szintén beszámolt egy fiatal lányról, aki öngyilkosságot követett el, előtte pedig egy sümegi fiúról, aki azért választotta a halált, mert a társai bántalmazták. 

Ha úgy érzi, hogy Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Borítókép: A Neptun kutyás mentőegység (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.