Nem volt menekvés: a Kanári-szigeteken fogták el az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök azt a 41 éves férfit, aki közös italozás után szombaton egy újbudai lakásban mellkason szúrta ismerősét, életveszélyes sérüléseket okozva neki – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon hétfőn.

Forrás: MTI2023. 12. 18. 18:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint az emberölés kísérlete miatt körözött késelő férfi után hajtóvadászat indult, és a nyomozóknak sikerült is felvenni vele telefonon a kapcsolatot. A gyanúsított ekkor még azt mondta, hogy Újbudán, a Móricz Zsigmond körtéren feladja magát, ám inkább elmenekült a hatóságok elől.

A rendőrök nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene, és Budapestről Zürichen át a Kanári-szigetekig követték a férfi digitális nyomait.

A gyanúsítottat végül a spanyol hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével hétfő délután, repülőgépe leszállását követően Gran Canarián fogták el – olvasható a közleményben.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy megkéseltek egy férfit szombaton a XI. kerületben, Újbudán.

Két ismerős között fajulhatott el a vita egy lakásban, az áldozatot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Borítókép: illusztráció (Fotó:Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.