Eltűnt egy 14 éves gyerek Budapesten

A fiúnak a főváros XVI. kerületében veszett nyoma.

Forrás: Police.hu2023. 12. 01. 7:25
Child,Hold,Cage,With,Sad,And,Hopeless,victims,Of,Human,Trafficking,violence
gyerekkereskedelem
1150766597 Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eltűnt egy gyerek tegnap Budapesten. A 14 éves fiút a rendőrök jelenleg is keresik. A XVI. Kerületi Rendőrkapitányság nemrég megkezdte a fiatal keresését.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves fiú 2023. november 29-én reggel egy XVI. kerületi iskolába indult. Az oktatási intézménynél 8 óra 30 perc körül megjelent, azonban nem ment be, hanem onnan ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Balogh József körülbelül 150-160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, fekete hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fekete dzsekit és kék sportcipőt viselt.

A XVI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Balogh József tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.