Látványos képeken, amint a víz fogságából mentik az autókat az áradás miatt Győrben

Pedig szóltak, hogy el kéne vinni a járműveket.

Forrás: MTI2023. 12. 27. 14:30
null
Gyõr, 2023. december 25. Személygépkocsi a megáradt Rábában, Gyõr belvárosának egyik parkolójában 2023. december 25-én. A tûzoltóknak a rendõrség kérésére négy autót kellett a víz alatt álló parkolóból kimenteni. A csapadék okozza a Dunán és mellékfolyóin az árhullámot, ezért a városban hajnaltól már elsõfok feletti vízállásokat észleltek a Rábán, itt további néhány centiméteres vízszintemelkedés valószínû, a tetõzés december 26-án a hajnali órákban várható. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár szóltak korábban a győri autók tulajdonosainak, hogy mentsék a menthetőt, mert a közeli folyók el fogják árasztani a járműveiket, volt, akikhez feltehetően nem jutott el az információ, így az autókat ki kellett menteni a vízből, erről az MTI közölt néhány képet is. 

Fotó: Krizsán Csaba

Így húzták ki tehát a tűzoltók a megáradt Rábából, Győr belvárosának egyik parkolójában december 25-én a járműveket. A tűzoltóknak a rendőrség kérésére négy autót kellett a víz alatt álló parkolóból kimenteni. A tetőzés december 26-án a hajnali órákban történt meg.

Fotó: Krizsán Csaba

 

Borítókép: Az egyik mentésre váró autó (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.