Lendvai Ildikó nyugdíjba küldené Joe Bident + videó

„Bidennek üzenem, hogy ne tessék újra indulni, az Istenért! (…) Nem kell még egyszer elnöknek lenni ebben a korban” – mondta a volt MSZP-elnök.

Forrás: MANDINER2023. 12. 18. 15:48
BIDEN, Joe;
Washington, 2023. december 13. Joe Biden amerikai elnök a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tartott megbeszélését követõ közös sajtóértekezleten a washingtoni elnöki hivatalban 2023. december 12-én. Biden bejelentette, hogy az Egyesült Államok újabb 200 millió dollár (69 milliárd forint) katonai támogatást juttat el Ukrajnába. MTI/EPA/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ungár Péter legújabb műsorának Lendvai Ildikó korábbi MSZP-elnök volt a vendége – szúrta ki a Mandiner. Az LMP-társelnök YouTube-csatornájára feltöltött interjú végén a politikai visszavonulás volt a téma.

Egyszerűen azt gondolom, hogy a társadalmakban természetes az elitváltások igénye

– fogalmazott a volt szocialista vezető.

Joe Bidennek szánt tanács

Szerinte súlyos hiba azt mutatni a választópolgárok felé, hogy „aki egyszer belekapaszkodott az elitbe, az ott marad ötven évig”. „Bidennek üzenem, hogy ne tessék újra indulni, az Istenért! (…) Nem kell még egyszer elnöknek lenni ebben a korban” – mondta Lendvai Ildikó.

A beszélgetés ezen részét az 58. perctől lehet megtekinteni:

Borítókép: Joe Biden (Fotó:MTI/EPA/Michael Reynolds)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.