Megrongálták a csillagokat az Európa téren

A téren uralkodó állapotokat többen siralmasnak nevezték.

Forrás: Boon2023. 12. 12. 20:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Városgazda „ki fogja javítani” azokat a betonból készült csillagokat, amelyek az Európa téri magaságyásokban voltak elhelyezve – közölte a Boonnal a városháza sajtóosztálya, miután a portál hírt adott arról, hogy alaposan felforgatták az Európa teret Miskolcon. 

Az Európai Unió jelképét ábrázoló betoncsillagokat a munkálatok közben megrongálhatták, emiatt többen felháborodtak.

A portálnak a városháza sajtóosztálya szó szerint az alábbiakat válaszolta, hogy a magaságyásokban korábban elhelyezett föld kiszedésének munkálatai közben a földmunkát végző gépek a csillagokban sérülést okoztak. 

A téren uralkodó állapotokat többen siralmasnak nevezték. A lap munkatársa akkor beszélt valakivel, aki a környéken él és látta a munkásokat, miközben dolgoztak. 

Ő azt látta, hogy volt, aki lapáttal esett neki a csillagok körül lévő földterületnek, de volt ott egy munkagép is, az sérthette meg az Európa tér csillagait.

Borítókép: A csillagok (Fotó: Boon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.