Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Ügyfélkapun keresztül is nyitható kincstári értékpapírszámla

Követni kell a lépéseket, nagyjából 10-15 perc alatt leadható a számlanyitási igény.

2023. 12. 11. 22:48
Budapest, 2019. november 4. Különbözõ névértékû Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz) a budapesti Mammut postán 2019. november 4-én. Ezen a napon a Magyar Posta Zrt. megkezdte a MÁP Plusz értékesítését nyomtatott formában. A nyomdai állampapír hat címletben, tízezer forinttól kétmillió forintig vásárolható meg közel 2200 postai szolgáltató helyen. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Értékpapír-nyilvántartási számlát a leggyorsabban a Magyar Államkincstárnál lehet megnyitni személyesen vagy a Magyar Posta, az állampapír-értékesítéssel is foglalkozó postahivatalaiban – írta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő új Facebook-bejegyzésében. Hozzátette: ha az otthonunk kényelmét választjuk, akkor online, Ügyfélkapuval, a Magyarország.hu oldalon Pénzügy, azon belül Befektetések, megtakarítások, hitelek menüpont. Az ügyfélkapus bejelentkezést követően követni kell a lépéseket, nagyjából 10-15 perc alatt leadható a számlanyitási igény.

Értékálló befektetéshez költségmentes értékpapír-nyilvántartási számla dukál!

– hangsúlyozta a kormányszóvivő a közösségi oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.