Tömegkarambol az M1-esen, több kilométeres a torlódás

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Tatabánya térségében.

2023. 12. 22. 14:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Tatabánya térségében – írta az Útinform péntek délután. Mint közölték, a balesetben több jármű ütközött, a 49-es kilométernél sokáig csak a külső sáv volt járható, a torlódás meghaladta a 11 kilométert. 

A 49-es km-nél a sávzárás megszűnt, de a torlódás még mindig több kilométeres.

A forgalmi akadályt a 67-es jelű Tata-Környe csomópontban, vagy legkésőbb a 61-es jelű Tatabánya-Centrum csomópontban letérve az 1-es főúton lehet elkerülni.

Az ünnep előtti erős tranzitforgalom miatt egyébként az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán több szakaszon, így Mosonmagyaróvár, Lébény és Győr térségében, valamint Tatabánya és Biatorbágy közelében is lassulásra vagy kisebb torlódásra kell számítani.  

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.