Üzenet David Pressmannek + videó

Kovács Zoltán államtitkár a Bayer-show-ban reagált a pártos amerikai nagykövet antiszemitizmus-vádjaira.

Forrás: Hír TV2023. 12. 03. 14:30
PRESSMAN, David
Budapest, 2023. január 6. David Pressman amerikai nagykövet beszédet mond a Szent Korona hazatérésének 45. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Fõplébánia-templomban 2023. január 6-án. Az eseményt a Magyar Királyi Koronaõrök Egyesülete szervezte. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne – jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Hír TV műsorában, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira reagálva, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja. 

Nem kell sárga csillagot tűzni az Orbán-kormány plakátjaira ahhoz, hogy érthető legyen a jelentésük

 – jelentette ki az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a Zsifi fesztiválon tartott beszédében. A államtitkár felháborítónak tartja a nagykövet szavait.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója a Izraelben történt terrortámadás kapcsán már foglalkozott ezzel a kérdéssel. 

Ha valami, akkor Magyarország és Budapest safe space a magyar és a nemzetközi zsidóság számára is

– írta lapunkban Szánthó Miklós. Hozzátette: ebben pedig tagadhatatlanul és nyilvánvalóan óriási szerepe van Magyarország szigorú migrációs politikájának, illetve többek között a határok erélyes védelmének. Szerinte Magyarország egyszerre védekezik az illegális bevándorlás és a woke ellen, akik azonban ezt nem teszik meg, azok nagyon súlyos következményekkel szembesülnek.

– Vessünk csak egy pillantást Nyugat-Európa szebb napokat látott városaira, Berlinre, Bécsre, Londonra, illetve olyan tengerentúli metropoliszokra, mint Toronto vagy Los Angeles, ahol szó szerint tömegek ünneplik a Hamász Izrael ellen elkövetett gyalázatos terrorakcióját!– mutatott rá a főigazgató, majd hozzátette: teljesen világos, hogy Magyarországon, Budapesten ehhez hasonlóra nem kerülhet sor. 

A diplomata kijelentésére Kovács Zoltán a Bayer show-ban reagált. A teljes adás megtekintető vasárnap 21 óra 10 perctől a HírTV-n. 

Borítókép: David Pressman (Fotó: MTI/Kovács Tamás )

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.